رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

عارف: دشمن با حمله به دانشگاه‌ها نمی‌تواند پیشرفت ایران را متوقف کند

عارف: دشمن با حمله به دانشگاه‌ها نمی‌تواند پیشرفت ایران را متوقف کند معاون اول رئیس‌جمهوری در ادامه پیگیری‌های مستمر دولت در شرایط جنگی در تماس تلفنی با وزیر علوم آخرین وضعیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور را بررسی و دستورات لازم را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 29
کد خبر: ۳۰۴۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا عارف در گفت‌وگوی تلفنی با حسین سیمایی صراف وزیر علوم با اشاره به حملات اخیر دشمن به برخی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور، این اقدامات را به‌شدت محکوم کرد و آن را نشانه‌ای آشکار از دشمنی با علم، فناوری و پیشرفت ملت ایران دانست.

 

وی با تأکید بر اینکه آنچه دشمنان در این مدت نشان داده‌اند، مخالفت با اصل علم و پیشرفت در ایران است، تصریح کرد: دشمنان به‌دنبال آن هستند جریان تولید علم و حرکت علمی کشور را متوقف کنند و با ایجاد ناامنی، دانشگاه را از کارکرد اصلی خود بازدارند.

 

معاون اول رئیس‌جمهوری با یادآوری پیشینه تاریخی ایران در عرصه علم و تمدن افزود: علم در این سرزمین ریشه‌ای چند هزار ساله دارد و ملت ایران در طول تاریخ، حتی در برابر تهاجمات گسترده و ویرانگر، از جمله حمله مغول، هرگز مسیر علم و دانش را متوقف نکرده است.

 

عارف تأکید کرد: امروز نیز اقدامات رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا در هدف قرار دادن مراکز علمی، در امتداد همان رویکرد برای مقابله با پیشرفت علمی ایران است، اما همان‌گونه که در گذشته ناکام مانده‌اند، این بار نیز به نتیجه‌ای نخواهند رسید.

 

وی با بیان اینکه دستاوردهای علمی دانشمندان ایرانی یکی از پایه‌های اصلی اقتدار ملی است، اظهار کرد: ظرفیت‌های علمی و فناوری است که امروز در بخش‌های مختلف به کمک ایران آمده، قدرت ملی را افزایش داده و دشمنان را دچار سردرگمی و شکست کرده است؛ از همین رو نیز کینه‌ای عمیق نسبت به دانشگاه‌های ایران در دل دارند، در حالی که نمی‌دانند علم از ایران و ایرانی جداشدنی نیست.

 

معاون اول رئیس‌جمهوری بر ضرورت ادامه مسیر توسعه علمی با قدرت بیشتر تأکید کرد و افزود: حفظ و تقویت سرمایه‌های انسانی، به‌ویژه استادان و نخبگان، یک اولویت جدی است و لازم است برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای تأمین معیشت استادان، به‌خصوص استادان جوان، صورت گیرد.

 

عارف همچنین بر لزوم بازگشایی هرچه سریع‌تر دانشگاه‌ها پس از تعطیلات نوروزی تأکید کرد و گفت: بازگشت دانشگاه‌ها به روند عادی آموزش و پژوهش، پیام روشنی از پویایی، اقتدار و ایستادگی ملت ایران به دشمنان خواهد بود و آنان را در دستیابی به اهدافشان ناکام خواهد گذاشت.

 

وی یادآور شد کرد: مسیر پیشرفت علمی ایران با اتکا به توان داخلی و سرمایه انسانی ارزشمند، با قدرت ادامه خواهد یافت و هیچ اقدام خصمانه‌ای قادر به توقف این حرکت نخواهد بود.

کلمات کلیدی: عارف
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار